Schotland 10/15

Vandaag gaan we verder langs de westkust van Schotland naar het zuiden. Wisselend weer regen en dan weer zon en dik 20 graden. We klagen niet, we zijn al erg verwend met het weer hier. 
We besluiten al vissend naar onze volgende bestemming te gaan. Via 3 meren gaan we op pad. Ik voelde het al toen ik opstond vanmorgen. Dit wordt een dag dat Koningen van mannen worden onderscheiden, dat mannen van jongens worden gesplitst en dat vaders laten zien hoe het moet.
Op 3 meren vissen en maar 1 koningsvis vangen, dat is pas echte kracht, dat is kennis, ervaring, passie en jacht instinkt combineren om tot dat ene moment te komen, dat ultieme moment waar alles tesamen komt …. Ik verwijs graag naar de eerste foto.

Aangekomen in Drumbuie en wederom in een prachtige omgeving. Overal waar je rijdt in Schotland is het prachtig. Af en toe hebben we muziek van de Lord of the rings aan staan en dan zitten we helemaal in de juiste sfeer.

Wel vreemde mensen die Schotten. Als eerste natuurlijk dat ze links rijden, maar goed dat doen er meer. Dat ze schots praten daar kunnen ze niets aan doen. Maar dat ze in winkels en restaurants chagerijnig zijn of de etiketten niet kennen is wel jammer. Te meer omdat de Schotten op zich heel aardig zijn. Maar in winkels helpen ze je wel maar het lijkt meer dat ze het moeten dan dat ze het ook willen. Maar goed, alles went dus ook Schotten.

schotland18

schotland19

schotland20

schotland21

schotland22

Aantal keer gelezen :412